Stomatološki centar Dr. Drinčić

U stomatološkom centru Dr. Drinčić pružamo usluge dečije i preventvne stomatologije, bolesti zuba, protetike, ortopedije vilica, oralne medicine sa parodontologijom, oralne hirurgije i implantologije. Takođe, pružamo usluge digitalne rendgen dijagnostike.

Sarađujemo sa registrovanim i proverenim zubnotehničkim laboratorijama, koji su u svakom trenutku u ordinaciji da Vam izađu u susret u pogledu želja i i iste ispune u granicama mogućeg.

IT tehnologije su nam omogućile da pratimo najnovije tehnologije u digitalnoj medicini i diagnostici i odaberemo ono što je najbolje za Vas od renomiranih proizvođača sa dugom tradicijom.

U stomatološkom centru Dr. Drinčić koristimo vrhunske aparate koji našim doktorima pomažu u planu i izradi započete terapije.

Naš medicinski kadar ….

Osnivač i vlasnik stomatološkog centra Dr. Drinčić je dr. Slavko, koji je završio stomatologiju u Beogradu januara 1985. Zahvalnost za uvođenje u tajne stomatologije i protetike duguje divnim ljudima sa VMA a posebno Dr.Zoranu Cvetkoviću sa kojim je radio u Centru Visokih vojnih škola. Život ga vodi od Crne Gore i Nemačke do Beograda gde je već 22 godine na istom mestu – u Bulevaru Kralja Aleksandra (kod parka Tašmajdan).

Za sebe može reći da niko kao on ne razume bol i strah pacijenata jer je isti doživljavao kao dete u rodnom Nikšiću. I sam kaže da je „invalid“ u ustima upravo zbog straha i bolova koji su mu nametnuti kao malom.

Ponosan je što je u Nikšiću, septembra 1990, otvorio prvu stomatološku ordinaciju i približio stomatologiju svima a posebno najmlađima. da roditeljii za svoj novac mogu spasiti svoje zube i zubiće svoje dece i da budu ispoštovani kao ljudi.

Ono što istinski vodi delatnost ove ordinacije to je prvo Hipokratovo pravilo Primum non nocere (najpre ne naškoditi) a i drugo Ars longa, vita brevis (život je kratak a umetnost večna). Stomatologiju a posebno protetiku u našoj ordinaciji doživljavamo kao umetnost, da našim pacijentima vraćamo izgubljeni osmeh, a time i veru u sebe i izgubljeno samopouzdanje.

Za nas ne možemo reći „mi smo najbolja ordinacija“ jer stomatologija nije sport gde se tako odmeravaju snage. Stomatologija je jako stresan i savestan posao, gde se lekari i sestre moraju maksimalno posvetiti pacijentima, posebno deci da im bolnim intervencijama ne razviju strah i otpor prema stomatolozima. Da bi se to postiglo potrebna je velika ljubaznost i energija, u tom segmentu, a i stručnost.

Panoramski snimak Vaših zuba

Imamo Kodakov ortopantomogram 1000 sa kojim možemo uraditi panoramski snimak Vaših zuba i vilica ili ako imate već urađen snimak (ne stariji od 6 meseci) na osnovu njega i kliničkog pregleda mozemo Vam dati plan terapije i i ponudu. Možete nam poslati i uslikani ortopan i tada ćemo Vam dati odgovor i ponudu. U slučaju da ste kandidat za implant mora se napraviti ozbiljna analiza sa 3D snimkom gde lekari određuju da li se implant može uopšte ugraditi.

Velika pažnja se obraća na sterilizaciju

BIOSHIELDPored suve i vlažne sterilizacije koju svakodnevno obavljamo prvi smo u Srbiji uradili BIOSHIELD ANTIMIKROBNU ZAŠTITU kompletnog prostora, broj jedan u svetu zaštita od infekcija, tako da je u našem centru bezbednost pacijenata od infekcija potpuno isključena jer se radi mesečna kontrola briseva svih površina koji su u kontaktu sa pacijentima.
Hitna stomatološka služba …
Ako imate bol u ustima koji ne možete da umirite nijednim analgetikom tu smo u svakom momentu da vam ukažemo prvu pomoć i oslobodimo vas bola … pozovite, ne mučite se

Trajna šminka
Podmlađivanje lica hijalorunom i hijalurionskim filerima
Hit u svetu popunjavanje bora plazmom obogaćenom trombocitim

VIŠE O ZUBIMA

Umnjaci
Parodontologija
Kiretaža
Higijena zuba i jezika
Zastitne folije
Šta je granulom
Apikotomija
Frenektomija
Fistule, afte
Korišćenje zubnog konca
Aparat za pranje zuba i desni
Raspored nicanja zuba
Kada prvi put posetiti stomatologa sa detetom
Rak usne duplje
Šta je plak a šta kamenac?
Povlačenje desni
Lečenje zuba
Izbeljivanje zuba
Neprijatan zadah